top of page
ABF_0342BW.jpg

CNC Zagen

Wanneer producten uit losse stukken metaal dienen te worden gemaakt kunnen wij op onze CNC zaagmachine het materiaal op de gewenste lengte afzagen zodat het klaar is voor de productie.

Leehove Metaalbewerking B.V.

Laseren

Naast dat wij op sommige machines kleine dingen zoals een serienummer of tekst kunnen graveren beschikken wij ook over een laser graveermachine die bijvoorbeeld uw logo in detail kan aanbrengen op het product.

ABF_0330BW_2.jpg

Robot belading

Een enkele draaibank is uitgerust met een laadrobot die gezaagde stukken metaal in de machine kan laden. De robot haalt de producten die klaar zijn uit de machine en zet deze op een pallet.

ABF_0208BW.jpg

Kort draaien

Onze machines hebben de mogelijkheid om gedraaide producten, die bijv. na een hardingsproces zijn terug gekomen, na te slijpen om een hoge nauwkeurigheid van de passingen te garanderen. De machines kunnen de waardes van de passing meten en deze tijdens de productie aanpassen om afkeur te voorkomen.

ABF_0302BW.jpg

Lang draaien

Frezen

Op onze freesafdeling worden producten vervaardigd door een team van vakmensen die met behulp van de meest geavanceerde machines complexe producten op een zo

efficiënt mogelijke manier kunnen produceren.

Voor lange assen met een kleine diameter die over de hele lengte een nauwkeurige passing moeten hebben, beschikken wij over langdraai machines. In deze machines gaat het materiaal door een geleide bus die het materiaal extra ondersteund zodat bij het verspanen het materiaal niet doorbuigt.

Bij Leehove Metaalbewerking draaien en frezen wij bijna alle soorten materialen.

Dit is mogelijk vanuit staf materiaal of enkele stuks.

Leehove Metaalbewerking B.V. machines

bottom of page