top of page

Werken bij Leehove Metaalbewerking B.V.

CNC Draaier

Wie zijn wij?

Leehove Metaalbewerking B.V. is sinds 1999 een begrip op het gebied van innovatieve draai en freesbewerkingen van verschillende producten en materialen. Op ons bedrijf wordt met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën, hoogwaardige producten geproduceerd voor diverse bedrijven in de tuinbouw,  machinebouw, automobiel industrie e.d.. We zijn een professioneel team dat gezamenlijk streeft naar perfectie in de producten die wij produceren voor onze klanten en de levertijden die gevraagd worden.

Omdat een gewaardeerde collega een nieuwe uitdaging elders heeft gevonden zijn wij met spoed op zoek naar een CNC draaier.

Hoe ziet je werkdag eruit?

· Je komt voor 06.45 uur binnen voor een goede bak koffie (die je natuurlijk hebt gemist), maakt een praatje met je collega’s en gaat om 07.00 uur beginnen met je werkzaamheden. (andere begin- en eindtijden zijn natuurlijk in overleg ook mogelijk)

· Je gaat bij je draaibank kijken wat er afgelopen nacht geproduceerd is, controleert deze producten en gaat aan de volgende order beginnen als je aan de benodigde aantallen zit.

· Voordat je het weet is het alweer half 10 en heb je koffiepauze (maar die heerlijke bakkies koffie mag je tussendoor ook wel pakken hoor). Tijdens deze koffiepauze vindt er ook overleg plaats over de dagelijkse gang van zaken .

· Van 12.00 uur tot 12.30 uur is er de lunchpauze waar wij ook weer gezamenlijk in de kantine zitten.

· En voordat je het weet is het alweer half 4 en ga je naar huis, hierdoor ben je lekker op tijd thuis en heb je nog wat aan je middag.

Stagiaires

Volg je een metaalopleiding en wil je bij ons stage komen lopen? Wij bieden je een goede en veilige werkplek. Je gaat oefenen met werkzaamheden die horen bij je opleiding. Je wordt begeleid door onze stagebegeleider.  Neem contact met ons op via info@leehove.nl of bel 0174-613339

Wat ga je doen?

· Het bijhouden van meerdere draaibanken samen met je directe collega’s. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de productie op de draaibank waar je bij staat inclusief de controle van de producten en het afbramen.

· Gebruik van gereedschappen op correcte wijze en zorgen dat deze op de juiste plaats terug komen.

· Schoon en veilig houden van de werkplek.

· Inpakken van geproduceerde producten.

· Assisteren waar nodig op de werkvloer.

Wat neem je mee?

· Opleiding richting CNC metaalbewerking heeft de voorkeur maar een gezonde werk instelling vinden wij zeker zo belangrijk,

· Nauwkeurige en proactieve werkhouding,

· Je bent helder in je communicatie,

· Zelfstandig, maar ook in teamverband goed kunnen functioneren,

· Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Wat bieden wij?

· Een uitstekend pakket aan primaire – en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, met opleiding – en ontwikkelmogelijkheden,

· Prima werksfeer in een dynamisch bedrijf,

· Verantwoordelijkheid en uitdagingen,

· Een modern machinepark, met twin spindle machines (je gaat o.a. werken met Nakamura Tome WT150-2),

· Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vast contract,

· 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (lekker veel vrije tijd dus),

· Een vrijdagmiddagborrel (inclusief de sterke verhalen),

· De balans tussen werk en privé wordt niet uit het oog verloren.

 

Reacties sturen naar: info@leehove.nl​

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zaterdag- en vakantiehulp

Bij Leehove Metaalbewerking B.V. zijn we altijd op zoek naar zaterdag- en vakantiehulp. Wil je graag wat bijverdienen op zaterdagen in de vakanties en vind je het niet erg om je handen vies te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact met ons op via info@leehove.nl of bel 0174-613339

ABF_9078BW_2.jpg
bottom of page