top of page

Over Leehove Metaalbewerking B.V.

Leehove is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de toelevering van CNC-draaiwerk, loonzaagwerk en CNC-freeswerk.

Onze specialiteit is de toelevering van grote series draaiwerk tot Ø 65 mm en de kleine en middelgrote series draaiwerk tot Ø 250 mm. Met behulp van geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om met zeer kortlopende productietijden zeer complexe producten te produceren. Door het gebruik van geavanceerde apparatuur kunnen wij een hoge mate van complexiteit en nauwkeurigheid in kleine en grote series garanderen en produceren.

Op het gebied van loonzaagwerk zagen wij tot Ø 250 mm en □ 300 x 250 mm. Wij produceren met een 7-assig gestuurde draaibank van het merk Nakamura-Tome, type WT-250. Deze draaibank is uitgevoerd met dubbele spindles en twin turrets - op 24 posities -meedraaiend gereedschap. Zowel de hoofd- als de subspindle zijn volwaardige C-assen.

ABF_9478BW_1.jpg

Leehove Metaalbewerking is sinds begin 2019 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO9001:2015. Jaarlijks worden opvolgaudits uitgevoerd door certificerende instelling 
TüV Nederland en eens in de drie jaar een hercertificering. In de tussentijd worden interne audits en opvolging van aandachtspunten structureel opgevolgd. Klanttevredenheid, leveranciersbeoordeling, medewerkerstevredenheid, risico analyses, verbetermanagement en compliance check zijn in dat kader vaste onderdelen van onze kwaliteitsopvolging.

bottom of page